Jadranje za MUZIKANTE


Pred začetkom sezone veselic, koncertov in drugih nastopov ter obveznosti je čas, da se vsi ljubitelji slovenske narodnozabavne glasbe malo skupaj podružite in poveselite. Privoščite si sproščene, aktivne in zabavne počitnice na jadrnici z vašimi prijatelji in (od)jadrajte po Dalmaciji. V sodelovanju s spletnim portalom narodnjak.si smo vam pripravili bogat program in odlično ponudbo z dodatnim popustom.


Najadranje.si


Za jadranje z nami ne potrebujete nobenega predznanja


Se sprašujete, kako jadrati, tudi če niste izkušen jadralec? Brez skrbi, za jadranje z nami ne potrebujete nobenega predznanja. Izkušeni slovenski skiperji bodo poskrbeli za varno in brezskrbno uživanje v lepotah Dalmacije. Vi pa boste lahko odklopili vsakdanje skrbi, se naučili nekaj osnov jadranja in predvsem uživali.


Nova izkušnja + dobra družba = nepozabno doživetje


Odpravite se na nepozabno jadralsko avanturo. Jadranje bo potekalo v obliki sproščenega skupinskega jadranja, kjer bomo združili adrenalin, dobro družbo, učenje in zabavo s čudovitimi otoki Dalmacije. Ker mi pripravimo vse potrebno (jadrnica, skiper, hrana, pijača ...), vi samo pridete in uživate.


Vsak dan bo ekipa lahko med samim jadranjem aktivno sodelovala tako pri jadranju, kakor tudi pri dnevnih opravilih. Vsak dan bomo spali v drugem zalivu, obiskali nov otok ter spoznavali čare Dalmacije, ki jih morda do sedaj še niste videli. Jadrnica nam bo omogočila, da bomo spoznali tudi nekatere skrite kotičke in čudovite zalive, kjer se bo možno tudi kopati v morju. Program spada med jadralsko najmanj zahtevne in je tako namenjen vsem starostnim skupinam, tudi starejšim.


Okvirni program:

Prvi dan je predviden prihod v izhodiščno marino v popoldanskih urah (po 17h do večera), tako da vam ni potrebno jemati dopusta in se lahko odpravite na pot po službi. Sledi namestitev na jadrnico, večerja in pijača dobrodošlice ter druženje in nočitev na jadrnici. Naslednje jutro začnemo z jadranjem in jadramo do zadnjega popoldneva z vmesnimi postanki (za malico/kosilo, kopanje, oglede zanimivosti ...). Vsak dan spimo na jadrnici, vendar na drugih lokacijah oz. v zalivih/privezih. Drugi in tretji večer gremo na večerjo v konobo. Po večerji bo možno druženje v konobi ali na jadrnicah. Zadnji dan se vrnemo v marino v popoldanskih urah in nato sledi povratek domov. Natančen program in seznam potrebščin prejmete 10-14 dni pred odhodom po mailu. Vsi obroki in pijača na jadrnici so vključeni v ceno.


Jadrnice:

Avanturi naproti se bomo podali s sodobno opremljenimi jadrnicami (4- ali 5- kabinske z dvoposteljnimi kabinami; ki sprejmejo 8 do 10 oseb + skiperja). Jadrnice so opremljene z vso potrebno opremo (kuhinja, kopalnica, wc, tuš, posteljnina …) in nudijo potrebno udobje.


Cena, termini, prijava, vse vključeno ...


Pripravili smo vam bogat program in odlično ceno. V ceno smo vključili vse, razen pijače v konobah in prevoza do izhodiščne marine. Štart oz. izhodiščna marina bo v Sukošanu ali Biogradu na moru.


Lahko jadrate kot samostojna jadrnica svojo ruto, lahko pa se združite z ostalimi ansambli oz. jadrnicami ter se skupaj malo podružite in poveselite. Med letom je takšnim priložnosti malo, da bi se dobili skupaj in spletli nove prijateljske vezi ter se morda tudi dogovorili za kakšno sodelovanje.

Na voljo so 3 pomladni in 2 jesenska termina:

Pomlad 2024

 • 15.4. - 18.4.2024 (od ponedeljka popoldan do četrtka popoldan): 399 € / osebo
 • 18.4. - 21.4.2024 (od četrtka popoldan do nedelje popoldan): 429 € / osebo
 • 28.5. - 31.5.2024 (od torka popoldan do nedelje popoldan): 519 € / osebo

Jesen 2024

 • 24.9. - 27.9.2024 (od torka popoldan do nedelje popoldan): 509 € / osebo
 • 10.10. - 13.10.2024 (od četrtka popoldan do nedelje popoldan): 449 € / osebo

* Navedene cene veljajo za 4 in 5 kabinske jadrnice v primeru, da je na jadrnici vsaj 8 oseb;

AKCIJA!!! ZA PRIJAVE DO 15.2.2024 VAM PRIZNAMO 10% POPUST!
OB PRIJAVI VPIŠITE V OBRAZEC POD OPOMBE NARODNJAK10!

Kaj vse je vključeno v ceno:

 • - najem jadrnice s slovenskim skiperjem,

  - 3x nočitev na jadrnici v dvoposteljni kabini,

  - 3 dni jadranja po Dalmaciji,

  - mini tečaj jadranja – mala šola jadranja in pomorskih veščin,

  - hrana in pijača na jadrnici (zajtrk, kosilo in večerja ter pijača)

  - 2x večerja v konobi (pijača za doplačilo),

  - pijača dobrodošlice,

  - turistična taksa,

  - posteljnina,

  - končno čiščenje jadrnice,

  - gorivo za jadrnico,

  - plačilo marin in privezov za jadrnico,

  - organizacija plovbe in celotnega programa jadranja,

  - presenečenje - DARILO za vse udeležence.

Kaj ni vključeno v ceno:

 • - prevoz do izhodiščne marine (po želji vas povežemo z drugimi potniki, da greste skupaj in si delite stroške),

- pijača v konobi.

Doplačila po želji

- zavarovanje rizika odpovedi (15 € / osebo) - velja v primeru bolezni potnika ali smrti v ožji družini.

Plačilo

Za potrditev rezervacije je potrebno plačilo 30% zneska rezervacije, preostanek poravnate do odhoda. Podatke za plačilo in vse potrebne informacije prejmete ob prijavi na vaš e-mail naslov.

INDIVIDUALNI ODHODI


Možne so tudi individualne rezervacije za skupine v terminih po želji oz. dogovoru. Cena je odvisna od termina in od števila oseb.
Skupine si rezervirate celotno jadrnico zase (6, 8, 10 ali več oseb), mi pa vam priskrbimo skiperja in vso opremo ter po želji tudi hrano in pijačo.
Za ponudbo nas kontaktirajte >> ali izpolnite spodnji obrazec za povpraševanje.

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec in povabite še vaše prijatelje

Izpolnite spodnji obrazec in oddajte povpraševanje, nato pa boste na mail prejeli ponudbo in dodatne informacije.
Dodatne informacije in vprašanja:
040 644 589 ali na jan@najadranje.si

Pustite skrbi doma, prepustite se dogodivščini in uživajte v dobri družbi. Se vidimo na jadranju!