Jadranje za zak⚭nce


Praznujeta obletnico? Ali pa sta si od nekdaj želela na jadranje? Potem je sedaj pravi čas, da se nam pridružita in (od)jadrata z ostalimi zakonci iz Slovenije po Dalmaciji. Odpravita se sama ali skupaj z ostalimi pari iz vaše zakonske skupine.


Za jadranje z nami ne potrebujeta nobenega predznanja. Izkušeni slovenski skiperji bodo poskrbeli za vajino varnost in dobro počutje. Vidva pa bosta lahko odklopila vsakdanje skrbi, se posvetila drug drugemu in naredila nekaj za vajin zakon. Zraven pa bosta spoznala in se naučila še nekaj osnov jadranja.

najadranje.si zahod

Nova izkušnja + dobra družba = nepozabno doživetje

Pridružita se nam na nepozabni jadralski avanturi. Jadranje bo potekalo v obliki sproščenega skupinskega jadranja, kjer bomo združili adrenalin, dobro družbo, učenje in zabavo s čudovitimi otoki Dalmacije. Ker mi pripravimo vse potrebno (jadrnica, skiper, program, hrana, pijača ...), vi samo pridete in uživate.

Vsak dan bo ekipa lahko med samim jadranjem aktivno sodelovala tako pri jadranju, kakor tudi pri dnevnih opravilih. Vsak dan bomo spali v drugem zalivu, si ogledali kakšne zanimivosti, obiskali nov otok ter spoznavali čare Dalmacije, ki jih morda do sedaj še niste videli. Jadrnica nam bo omogočila, da bomo spoznali tudi nekatere skrite kotičke in čudovite zalive, kjer se bo možno tudi kopati v morju. Program spada med jadralsko najmanj zahtevne in je tako namenjen vsem starostnim skupinam, tudi starejšim.

Z nami bo tudi en duhovni spremljevalec, ki bo poskrbel za svete maše in možnost spovedi. Prav tako pa se bomo potrudili, da se nam pridruži kakšen gost, ki bo poskrbel za vsakodnevne nagovore in bomo vsak dan namenili nekaj časa tudi za delo na naših odnosih (po posameznih jadrnicah).

Najadranje.si

Datum: 8.5. - 11.5.2025 (od četrtka popoldan do nedelje popoldan)

Potrebujete le en da dopusta (v petek)

Izhodišče: marina Biograd na Moru

Cena: 375 € / osebo oz. 750 € / par

V ceno je vključeno vse, ni doplačil!

Cena vključuje:

- najem jadrnice s slovenskim skiperjem,
- 3x nočitev na jadrnici v dvoposteljni kabini,
- 3 dni jadranja po Dalmaciji,
- mini tečaj jadranja - mala šola jadranja in pomorskih veščin,
- hrana in pijača na jadrnici (zajtrk, kosilo in večerja ter pijača),
- 2x večerja v konobi,
- izvedba programa (svete maše, nagovori, delo po skupinah),
- pijača dobrodošlice,
- turistična taksa,
- posteljnina,
- končno čiščenje jadrnice,
- gorivo za jadrnico,
- plačilo marin in privezov za jadrnico,
- organizacija plovbe in celotnega programa jadranja,
- presenečenje - DARILO za vse udeležence.


310268774_10160714961734341_198370640402602893_n

Okvirni program:

  • - četrtek, 8.5.2025: prihod v marino v Biogradu v poznih popoldanskih urah (med 18-20h), namestitev na jadrnici, spoznavni večer (pijača dobrodošlice in večerja), po želji kratek nočni sprehod ali druženje na jadrnici, nočitev na jadrnici;

  • - petek, 9.5.2025: zjutraj po zajtrku odhod z jadrnico in jadranje do poznega popoldneva z postanki (za kopanje, malico/kosilo, oglede, delo po skupinah na jadrnici ...), prihod v nov zaliv/marino okrog 17h; sveta maša; večerja v konobi in nočitev na jadrnici;

  • - sobota, 10.5.2025: zjutraj po zajtrku odhod z jadrnico in jadranje do poznega popoldneva z postanki (za kopanje, malico/kosilo, oglede, delo po skupinah na jadrnici ...), prihod v nov zaliv/marino okrog 17h; večerja v konobi in nočitev na jadrnici;

  • - nedelja, 11.5.2025: sveta maša, zajtrk in nato odhod z jadrnico in jadranje z enim postankom (za kopanje, kosilo, refleksijo), povratek v marino okrog 15h in odhod domov.

    • * Natančen program in seznam potrebščin boste prejeli na mail približno 14 dni pred odhodom

Jadrnice:

Avanturi naproti se bomo podali z modernimi in sodobno opremljenimi jadrnicami (4- ali 5- kabinske z dvoposteljnimi kabinami; ki sprejmejo 8 do 10 oseb + skiperja). Jadrnice so opremljene z vso potrebno opremo (kuhinja, kopalnica, wc, tuš, posteljnina …) in nudijo potrebno udobje.