JADRANJE - odlična izkušnja in super doživetje


Ste si od nekdaj želeli privoščiti jadranje? Ali doživeti sproščene, aktivne in zabavne počitnice na jadrnici z vašimi prijatelji, družino ali sodelavci? Potem je sedaj pravi čas, da se nam pridružite na jadranju po Dalmaciji (Zadar, Molat, Ist, Silba, Olib, Dugi otok, Rava, Mali Iž, Murter, Kaprije, Žirje, Kornati, Telaščica, Ugljan …). Pripravili smo vam bogat program in odlično ponudbo, ki je primerna za vse starostne skupine. Predznanje ni potrebno, saj vas bodo vodili izkušeni slovenski skiperji.


img-20181013-184514_1_orig


Nepozabno doživetje, za katerega ne potrebujete nobenega predznanja


Se sprašujete, kako jadrati, tudi če niste izkušen jadralec? Brez skrbi, ne potrebujete nobenega predznanja. Izkušeni slovenski skiperji bodo poskrbeli za varno in brezskrbno uživanje v lepotah Dalmacije. Čaka vas nepozabno doživetje, saj lahko na morju odklopiš vsakdanje skrbi, skleneš nova prijateljstva in predvsem uživaš. Zraven pa boste spoznali še nekaj osnov jadranja in tako opravili tudi mini tečaj jadranja.

Jadranje je povsem drugačno in nepozabno doživetje kot počitnice v katerem izmed hrvaških hotelov. Ves čas je kaj novega na vidiku. Spoznavali bomo bisere Jadrana oziroma Dalmacije in odkrivali vsak dan kakšen nov otok, zaliv ...


Izbrali smo krajši 4-dnevni termin (3 dni jadranja). Dovolj, da spoznate in začutite, kako jadranje poteka.


Pridružite se nam na nepozabni jadralski avanturi. Jadranje bo potekalo v obliki sproščenega skupinskega jadranja, kjer bomo združili adrenalin, dobro družbo, učenje in zabavo s čudovitimi otoki Dalmacije.

Vsak dan bo ekipa lahko med samim jadranjem aktivno sodelovala tako pri jadranju kot tudi med dnevnimi opravili. Vsak od udeležencev si bo lahko izbral svojo vlogo na jadrnici in imel možnost postati aktiven član posadke.

Vsak dan bomo spali v drugem zalivu, obiskali nov otok ter spoznavali čare Dalmacije. Jadrnica nam bo omogočila, da bomo spoznali tudi nekatere skrite kotičke in čudovite zalive, kjer se bo možno tudi kopati v morju. Program spada med jadralsko najmanj zahtevne in je namenjen vsem starostnim skupinam, tudi starejšim.Čudovita izkušnja z vetrom v laseh že od 299 € - odlična destinacija in vse vključeno v ceno


Z jadrnico bomo spoznavali bisere Dalmacije in odkrivali čudovite otočke in skrite zalivčke. Vsak dan bomo obiskali nov otok in tako spoznali številne znamenitosti ali predele, ki jih do sedaj še niste videli.


Okvirni program:

Predviden prihod v izhodiščno marino je prvi dan v popoldanskih urah (po 17h do večera), tako da vam ni potrebno jemati dopusta in se lahko odpravite po službi na pot. Sledi namestitev na jadrnico, spoznavanje udeležencev, večerja in pijača dobrodošlice ter po želji nočni ogled Zadra oz. Biograda. Prenočimo na jadrnicah. Naslednje jutro začnemo z jadranjem in jadramo do zadnjega dne popoldne z vmesnimi postanki (vsak dan spimo na jadrnicah, vendar na drugih lokacijah oz. zalivih/marinah). Sledi povratek v izhodiščno marino (zadnji dan okrog 16h) in odhod domov. Natančen program in seznam potrebščin prejmete po mailu. Vsi obroki in pijača na jadrnici so vključeni v ceno.

Jadrnice:

Avanturi naproti se bomo podali z moderno opremljenimi jadrnicami (3-, 4- in 5- kabinskimi z dvoposteljnimi kabinami; ki sprejmejo 6 do 10 oseb + skiperja). Opremljene so z vso potrebno opremo (kuhinja, kopalnica, wc, tuš, posteljnina …) in nudijo potrebno udobje. Vse vas bo že čakalo na jadrnicah, vi samo pridete in uživate v jadranju 🙂


Cena: že od 299 €/osebo - vse vključeno

Pripravili smo bogat program in odlično ceno ter vključili skoraj vse v ceno (razen prevoza), da ne bo dodatnih stroškov.


Glede na vremenske razmere se bomo podali na eno od spodnjih rut:


1. Zadar/Biograd - Murter/Kaprije - Kornati - Zadar/Biograd
2. Zadar/Biograd - Molat/Sakarun - Dugi otok (Sali) - Zadar/Biograd
3. Zadar/Biograd - Ist/Silba - Mali Iž - Ugljan - Zadar
4. Biograd - Kaprije/Žirje - Kornati - Telaščica - Biograd

SKUPINSKI ODHODI 2021

Za posameznike, pare, družine in skupine:


- 30.9. - 3.10.2021, cena 329 € - RAZPRODANO!
- 7.10. - 10.10.2021, cena 299 € - RAZPRODANO!
- TERMINI ZA LETO 2022 BODO ZNANI in OBJAVLJENI V ZALETKU ETA 2022!


V vseh zgornjih terminih je prihod v izhodiščno marino v četrtek popoldan/zvečer, odhod domov pa v nedeljo popoldan.

INDIVIDUALNI ODHODI

Za zaključene skupine in teambuildinge (izven razpisanih datumov).


Možne so tudi individualne rezervacije za skupine v terminih po želji oz. dogovoru. Cena je odvisna od termina in od števila oseb.


Idealno tudi za teambuildinge, praznovanja, ... Za ponudbo nas kontaktirajte >>.


100% garancija in vračilo denarja v primeru zaprtja mej (ali karantene) zaradi Covid-19!

Kaj vse je vključeno v ceno:

- najem jadrnice s slovenskim skiperjem,

- 3x nočitev na jadrnici v dvoposteljni kabini,

- 3 dni jadranja po Dalmaciji,

- mini tečaj jadranja – mala šola jadranja in pomorskih veščin,

- hrana in pijača na jadrnici (vsi obroki in pijača) + 1x večerja v konobi,

- pijača dobrodošlice,

- turistična taksa,

- veselo druženje,

- posteljnina,

- končno čiščenje jadrnice,

- gorivo za jadrnico,

- plačilo marin in privezov za jadrnico,

- organizacija plovbe in celotnega programa jadranja.


Kaj ni vključeno v ceno:

- prevoz do izhodiščne marine (cca. 25-30 € / osebo),

- dodatna pijača in hrana izven jadrnice (če gre kdo v kakšno konobo v lastni režiji).

Doplačila po želji:

  • - zavarovanje rizika odpovedi (15 € / osebo)

  • - zavarovanje z asistenco v tujini – Coris (7 € / osebo)


Prevoz do izhodiščne marine (Zadar/Biograd)


Udeleženci jadranja prispete v marino s svojim prevozom. Po želji vas povežemo z drugimi potniki, da se peljete skupaj in bodo tako stroški prevoza manjši. Parkiranje je možno v marini (doplačilo).

Plačilo


100 € plačate ob prijavi (za potrditev rezervacije), preostanek poravnate do odhoda. Podatke za plačilo in vse potrebne informacije prejmete ob prijavi na vaš e-mail naslov.

Popusti

- Otroci do 7. leta imajo 50% popusta (spijo s starši).


Za prijavo izpolnite spodnji obrazec in povabite še vaše prijatelje


Izpolnite spodnji obrazec, nato pa boste na mail prejeli podatke za plačilo in dodatne informacije. Povabite na jadranje še vaše prijatelje ali sodelavce in skupaj uživajte v atraktivnem in zabavnem oddihu. Vsi, ki se boste prijavili skupaj, boste nameščeni na isti jadrnici. Skupine si lahko rezervirate tudi celotno jadrnico zase (6, 8 ali 10 oseb), mi pa vam priskrbimo skiperja in vso opremo ter hrano in pijačo.Spoznajte čare jadranja sami, z družino, s prijatelji ali sodelavci


Odjadrajte z nami na aktiven, atraktiven in zabaven oddih na jadrnicah, kjer boste z (novimi) prijatelji ali družino lahko spoznali nekoliko drugačen dopust na Jadranskem morju ter uživali. Čaka vas nepozabna izkušnja med morjem in nebom, na čudoviti destinaciji in v dobri družbi sopotnikov ter izkušenega skiperja.


Spodaj si lahko pogledate še video iz našega jadranja po Kornatih:

Dodatne informacije:


Pustite skrbi doma, prepustite se avanturi in uživajte v dobri družbi. Se vidimo na jadranju! 🙂