(OD)JADRAJTE Z NAMI - odlična izkušnja in super doživetje


Ste si od nekdaj želeli jadrati? Ali doživeti sproščene, aktivne in zabavne počitnice na jadrnici z vašimi prijatelji, družino ali sodelavci? Potem je sedaj pravi čas, da se nam pridružite in (od)jadrajte z nami po Dalmaciji. Pripravili smo vam bogat program in odlično ponudbo, ki je primerna za vse starostne skupine - v družbi izkušenih slovenskih skiperjev.


Najadranje.si


Za jadranje z nami ne potrebujete nobenega predznanja


Se sprašujete, kako jadrati, tudi če niste izkušen jadralec? Brez skrbi, za jadranje z nami ne potrebujete nobenega predznanja. Izkušeni slovenski skiperji bodo poskrbeli za varno in brezskrbno uživanje v lepotah Dalmacije. Vi pa boste lahko odklopili vsakdanje skrbi, sklenili nova prijateljstva in predvsem uživali. Zraven pa boste spoznali in se naučili še nekaj osnov jadranja in tako opravili tudi mini tečaj jadranja.


Jadranje je povsem drugačno in nepozabno doživetje kot počitnice v katerem izmed hrvaških hotelov. Ves čas je kaj novega na vidiku. Spoznavali bomo bisere Dalmacije in odkrivali nove otoke, zalive... Na voljo so krajši 3-4 dnevni termini. Dovolj, da spoznate in začutite, kako jadranje poteka.


Nova izkušnja + odlična destinacija + dobra družba = nepozabno doživetje


Pridružite se nam na nepozabni jadralski avanturi. Jadranje bo potekalo v obliki sproščenega skupinskega jadranja, kjer bomo združili adrenalin, dobro družbo, učenje in zabavo s čudovitimi otoki Dalmacije. Ker mi pripravimo vse potrebno (jadrnica, skiper, hrana, pijača ...), vi samo pridete in uživate. 🙂


Vsak dan bo ekipa lahko med samim jadranjem aktivno sodelovala tako pri jadranju, kakor tudi pri dnevnih opravilih. Vsak dan bomo spali v drugem zalivu, obiskali nov otok ter spoznavali čare Dalmacije, ki jih morda do sedaj še niste videli. Jadrnica nam bo omogočila, da bomo spoznali tudi nekatere skrite kotičke in čudovite zalive, kjer se bo možno tudi kopati v morju. Program spada med jadralsko najmanj zahtevne in je tako namenjen vsem starostnim skupinam, tudi starejšim.


Okvirni program:


Prvi dan je predviden prihod v izhodiščno marino v popoldanskih urah (po 17h do večera), tako da vam ni potrebno jemati dopusta in se lahko odpravite na pot po službi. Sledi namestitev na jadrnico, spoznavanje udeležencev na vaši barki in skiperja, večerja in pijača dobrodošlice ter po želji še nočni sprehod. Prenočimo na jadrnicah. Naslednje jutro začnemo z jadranjem in jadramo do zadnjega popoldneva z vmesnimi postanki (za malico/kosilo, kopanje, oglede zanimivosti ...). Vsak dan spimo na jadrnici, vendar na drugih lokacijah oz. v zalivih/privezih. Drugi in tretji večer gremo na večerjo v konobo. Zadnji dan se vrnemo v marino v popoldanskih urah in nato sledi povratek domov. Natančen program in seznam potrebščin prejmete 10-14 dni pred odhodom po mailu. Vsi obroki in pijača na jadrnici so vključeni v ceno.

Jadrnice:


Avanturi naproti se bomo podali z sodobno opremljenimi jadrnicami (3-, 4- ali 5- kabinskimi z dvoposteljnimi kabinami; ki sprejmejo 6 do 10 oseb + skiperja). Jadrnice so opremljene z vso potrebno opremo (kuhinja, kopalnica, wc, tuš, posteljnina …) in nudijo potrebno udobje.Cena: že od 349 € / osebo - vse vključeno


Pripravili smo vam bogat program in odlično ceno. V ceno smo vključili skoraj vse, razen pijače v konobah in prevoza do izhodiščne marine. Vas pa po želji povežemo z drugimi potniki, da se lahko peljete skupaj in si delite stroške.


TERMINI SKUPINSKIH ODHODOV 2023


Za posameznike, pare in zaključene skupine (teambuildingi ...) so na voljo spodnji termini:

POMLAD 2023

 • 13.4. - 16.4.2023, cena 349 €/osebo: RAZPRODANO
 • 27.4. - 30.4.2023, cena 399 €/osebo:  RAZPRODANO
 • 29.4. - 2.5.2023, cena 379 €/osebo: RAZPRODANO
 • 11.5. - 14.5.2023, cena 449 €/osebo: RAZPRODANO
 • 20.5. - 23.5.2023, cena 489 €/osebo: RAZPRODANO
 • 23.5. - 26.5.2023, cena 449 €/osebo: RAZPRODANO
 • 4.7. - 7.7.2023, cena 549 €/osebo: RAZPRODANO

JESEN 2023

 • 16.9. - 19.9.2023, cena 499 €/osebo: RAZPRODANO
 • 19.9. - 22.9.2023, cena 479 €/osebo: RAZPRODANO
 • 23.9. - 26.9.2023, cena 469 €/osebo: RAZPRODANO
 • 26.9. - 29.9.2023, cena 449 €/osebo: RAZPRODANO
 • 30.9. - 3.10.2023, cena 439 €/osebo: RAZPRODANO
 • 3.10. - 6.10.2023, cena 419 €/osebo: RAZPRODANO
 • 7.10. - 10.10.2023, cena 419 €/osebo: RAZPRODANO
 • 12.10. - 15.10.2023, cena 399 €/osebo: TOP OKTOBRSKO JADRANJE (od četrtka popoldan/zvečer do nedelje popoldan) - ZADNJIH (6) MEST

* Navedene cene veljajo za 4 in 5 kabinske jadrnice.

Kaj vse je vključeno v ceno:

- najem jadrnice s slovenskim skiperjem,

- 3x nočitev na jadrnici v dvoposteljni kabini,

- 3 dni jadranja po Dalmaciji,

- mini tečaj jadranja – mala šola jadranja in pomorskih veščin,

- hrana in pijača na jadrnici (zajtrk, kosilo in večerja ter pijača)

- 2x večerja v konobi (pijača za doplačilo),

- pijača dobrodošlice,

- turistična taksa,

- posteljnina,

- končno čiščenje jadrnice,

- gorivo za jadrnico,

- plačilo marin in privezov za jadrnico,

- organizacija plovbe in celotnega programa jadranja,

- presenečenje - DARILO za vse udeležence.

Kaj ni vključeno v ceno:

- prevoz do izhodiščne marine (po želji vas povežemo z drugimi potniki, da greste skupaj in si delite stroške),

- pijača v konobi,

- DDV.

Doplačila po želji

- zavarovanje rizika odpovedi (15 € / osebo) - velja v primeru bolezni potnika ali smrti v ožji družini.

Plačilo

Za potrditev rezervacije je potrebno plačilo 30% zneska rezervacije, preostanek poravnate do odhoda. Podatke za plačilo in vse potrebne informacije prejmete ob prijavi na vaš e-mail naslov.

Poglejte, kako smo se imeli in kaj vse smo doživeli na naših jadranjih >>

INDIVIDUALNI ODHODI

Za zaključene skupine in teambuildinge (izven razpisanih datumov).

Možne so tudi individualne rezervacije za skupine v terminih po želji oz. dogovoru. Cena je odvisna od termina in od števila oseb.

Skupine si rezervirate celotno jadrnico zase (6, 8 ali 10 oseb), mi pa vam priskrbimo skiperja in vso opremo ter po želji tudi hrano in pijačo.

Idealno tudi za teambuildinge, praznovanja, ... Za ponudbo nas kontaktirajte >> ali izpolnite spodnji obrazec za povpraševanje.

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec in povabite še vaše prijatelje

Izpolnite spodnji obrazec in oddajte povpraševanje, nato pa boste na mail prejeli ponudbo in dodatne informacije. Na jadranje lahko povabite še vaše prijatelje ali sodelavce in skupaj uživate v atraktivnem in zabavnem oddihu. Vsi, ki se boste prijavili skupaj, boste nameščeni na isti jadrnici.

Če imate kakšno željo glede izhodiščne marine, ga prosim označite. Od izhodišča je odvisna potem tudi ruta, kjer boste jadrali.

Spoznajte čare jadranja - sami, z družino ali s sodelavci

Odjadrajte z nami na aktiven in zabaven oddih na jadrnicah, kjer boste z (novimi) prijatelji ali družino lahko spoznali nekoliko drugačen dopust na Jadranskem morju. Čaka vas nepozabna izkušnja med morjem in nebom, na čudoviti destinaciji in v dobri družbi sopotnikov ter izkušenega slovenskega skiperja.

Spodaj si lahko pogledate še video iz našega jadranja po Dalmaciji.

Dodatne informacije:

040 644 589 ali na jan@najadranje.si

Pustite skrbi doma, prepustite se dogodivščini in uživajte v dobri družbi. Se vidimo na jadranju! 🙂

Sledite nam tudi na naši Facebook strani >> in ne spreglejte last minute akcij! 😉