Pomladno jadranje po Dalmaciji

Spomladi 2019 smo se odpravili v času prvomajskih počitnic na krajše tradicionalno pomladansko jadranje po Dalmaciji. Vreme smo imeli odlično za jadranje (sonce in veter), družba in vzdušje sta bila super, tako da je bilo doživetje res nepozabno. Videli smo veliko zanimivosti, uživali v jadranju in večina se nas je tudi kopala v morju. Štartali smo iz Zadra in si izbrali naslednjo ruto: Zadar - Molat - Dugi otok (Božava) - Mali Iž - Ugljan - Zadar.


Spoznavanje jadrnice, osnov jadranja, veter v laseh in pot proti Molatu


Sončni vzhod, Dugi otok, bunkerji, kopanje, odlična večerja, Mali Iž


Jutranji sprehod, jadralske spretnosti, Ugljan, delfini, Zadar, slovo

V spodnji fotogaleriji si lahko pogledate še nekaj utrinkov iz našega jadranja. Če pa bi tudi sami radi doživeli kaj podobnega pa vabljeni, da se nam pridružite na katerem od naših tradicionalnih skupinskih jadranj.

Pridruži se nam na jadranju tudi ti

Gre za krajše 4-dnevno jadralsko doživetje (3 dni jadranja), kjer se naučite marsikaj o jadranju (spoznate osnove jadranja), spoznate nove ljudi, občudujete nekaj znamenitosti in uživate v jadranju ter lepotah Dalmacije. Na takšno jadranje se lahko odpravite brez kakršnegakoli jadralskega predznanja, saj so z vami izkušeni skipperji, ki poskrbijo za varno in brezskrbno jadranje. Preverite ponudbo >>