Septembrski teambuilding – jadranje s sodelavci

Vse več naših potnikov prihaja na službeni teambuilding. Gre za zaključene skupine, kjer združijo adrenalin, zabavo in tudi učenje. Naučijo se osnov jadranja, med seboj se povežejo in doživijo nekaj novega. 4 dni oz. podaljšan vikend je ravno dovolj, da spoznajo, kako jadranje poteka in da tudi izostanek od dela in družine ni prevelik.

V septembru smo imeli več takšnih skupin. Reportažo od ene objavljamo v nadaljevanju.

Prihod v marino Sukošan in spoznavni večer

V četrtek pozno popoldan so prispeli v marino v Sukošan, kjer jih je že čakal skiper in jadrnica ter vse potrebno na njej. Ko so se razpakirali iz avtomobilov, so stvari zložili po kabinah. Sledila je večerja, pijača dobrodošlice in spoznavanje s skiperjem ter druženje ekipe.

Spoznavanje jadrnice in osnov jadranja, uživanje v jadranju, večerja v konobi

Naslednje jutro so po zajtrku spoznali nekaj pravil jadranja in osnove jadranja ter opremo. Nato pa so kmalu odpluli in izkoristili veter ter začeli z jadranjem. Vmes so naredili postanek za kopanje in malico oz kosilo. Nato pa nadaljevali z jadranjem do poznega popoldneva, ko so pristali v zalivu in se privezali na pomol v Brbinju (na Dugem otoku), kjer nas je čakala obilna in okusna večerja v konobi.

Potopljena ladja, vojaški bunkerji, kopanje, sprehod, večerja in nevihta

V soboto zjutraj so po zajtrku odšli na sever Dugega otoka, kjer so si pogledali znamenito potopljeno ladjo in vojaške bunkerje. Pri bunkerjih so se še kopali in si pripravili kosilo (celo sami so uspeli ujet nekaj rib). Sledilo je jadranje do Malega Iža, kjer so se privezali in se pred večerjo odpravili še na sprehod po otoku in na vrh hriba, od koder se odpira čudovit razgled. Zvečer jih je ujela manjša nevihta, a ni bilo nič hujšega, saj so bili varno privezani in na jadrnici.

Zadnji dan so se odpravili proti otoku Pašman, v zaliv Soline, kjer so se še zadnjič vrgli v morje in zaplavali. Med potjo do zaliva so srečali še delfine, ki so se približali jadrnici in se ob njej malo zabavali. V zalivu so si nato pripravili še kosilo (odlično pašto) ter se počasi odpravili nazaj proti marini Sukošan, kamor so prispeli okrog 16h. Sledilo je pakiranje in slovo ter zadovoljstvo, da bi takšno doživetje še kdaj z veseljem ponovili.

V spodnji fotogaleriji pa poglejte še nekaj slik iz jadralskega teambuildinga.

Ali bi se tudi vi s sodelavci odpravili na takšen teambuilding? Preverite ponudbo tukaj >>

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.